Transportörer rullar in i sortimentet

I ett samarbeta med Coveya lanserar Norditek nu en produktlinje modulära bandtransportörer perfekta för återvinning, jordar, byggavfall och biomassa, med mera. Produkterna har funnits på världsmarknaden länge och är både robusta och mycket effektiva, varför Norditek nu valt att lansera dem i Sverigen.

Med ett stort engagemang för innovation och hållbarhet vill Norditek hela tiden bygga ut sitt modulära system för återvinning och de nya produkterna ligger väl i linje med att effektivisera hanteringen av avfallsåtervinning och biomassatransporter. Dessa robusta transportörer förbättrar effektivitet, hållbarhet och ekonomi inom avfallshantering.

Modulär design: Transportörer med stor flexibilitet

I hjärtat av Norditek ligger tänket om modulär design för att kunna hantera fler och mer komplexa problem inom återvinning. Detta modulära tankesätt har även präglat ingenjörerna på Coveya när de konstruerat bandtransportörerna för att kunna passa de specifika behoven som olika branscher kräver. Oavsett om de ska transportera återvinningsbart material, byggavfall eller biomassa kan dessa bandtransportörer skräddarsys för att optimera lastnings-, lossnings- och transportprocesser, vilket minskar stilleståndstiden och ökar den operativa produktiviteten.

Robust konstruktion: Konstruerad för de tuffaste uppgifterna

Norditeks nya transportörer är inte bara modulärt designade; de är noggrant utformade för att klara de tuffaste arbetsförhållandena. Den robusta konstruktionen säkerställer att de sömlöst kan hantera tunga laster, klara tuff miljö och motstå hård användning. Denna hållbarhet leder till minskade underhållskrav, längre livslängd och i slutändan en mer hållbar investering för företag inom återvinnings- och avfallshantering.

Norditeks nya bandtransportörer hittar du här

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan maximera din återvinning.