Vattenbad 

Vattenbadet separerar material som sjunker från det som flyter. Trä och sten har till exempel olika flytförmåga och kan effektivt separeras med VB1400. Vattenbadet genomför samtidigt en lättare tvätt av materialet. Tveka inte att kontakta oss så vägleder vi dig rätt.

NORDITEK VB1400

Det nyutvecklade vattenbadet separerar material genom att låta material sjunka eller flyta. Vattenbadet är utvecklat och anpassat för att placeras under Norditeks vindsikt. Tillsammans med vindsikten kan tre rena fraktioner fås fram med hög kapacitet. Det finns även möjlighet att använda vattenbadet utan vindsikt.

Vattenbadet kan användas på ingångsmaterial som industri-, bygg-, rivningsavfall, sopsand, med mera. Förutom att separera på flytförmåga så genomför vattenbadet också en lättare tvätt av materialet.

Genom att utveckla och addera nya moduler fortsätter vi på Norditek att skapa nya möjligheter inom återvinningen.

 

 

Produktblad

Välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra produkter och tjänster.

Norditeks personal utvecklar ständigt nya koncept och produkter för  att ytterligare förädla kundernas material och effektivisera produktionen. Hög servicenivå och problemlösning har alltid varit vår ledstjärna

Vi fokuserar stenhårt på att alla produkter från Norditek skall passa ihop med varandra. Det blir som ett stor lego där bitarna kan placeras på olika sätt och det går att lösa ett problem med en maskin och många problem med många flera maskiner, detta kallar vi koncept.