Leverantörer

Backers

Det tyska varumärket Backers har sedan 1989 levererat stjärnsiktar av högsta kvalitet. Norditek samarbetar med Backers för att dessa stjärnsiktar ger en oslagbar flexibilitet. Maskinerna är kompakta och mycket mobila samtidigt som de klarar mycket kraftfull körning. Det gör att maskinerna kan användas för komplexa material inom exempelvis sophantering, lantbruk samt väg- och anläggning.

Terex Finlay

Terex Finlay har över 60 års erfarenhet av sorterings- och deponisektorn. Det amerikanska företaget har alltid legat i framkant och varit världsledande när det kommer till mobila krossar och siktar för grus och berg. De innovativa maskinerna tas fram med effektiv produktion och låga driftskostnader som högsta prioritet.

Tana

Tanas maskiner hjälper dig att arbeta smartare och göra det möjligt att öka intäkter samtidigt som du kan göra miljön en tjänst. Tanas maskiner omfattar långsamtgående kross (för avfall och biomassa), avfallskompaktorer (med hög komprimeringsgrad) och trumsikt (för enklare sorteringsjobb).

Goudsmit

Goudsmit är en leverantör med lång erfarenhet av magnetiska återvinningssystem. Ända sedan slutet av 1950-talet har detta amerikanska familjeföretag levererat magnetiska system för återvinning, filtrering, metallseparation och avmagnetisering med mera.

Rotochopper

Vi på Norditek är återförsäljare av snabbgående träkrossar från Rotochopper. Effektivitet, pålitlighet och hög kvalité är ord som kännetecknar amerikanska Rotochoppers maskiner. Förvänta dig mångsidiga och slitstarka krossar med lång livslängd.

Norditek

Vi på Norditek skapar helhetslösningar för våra kunder när det kommer till material- och avfallshantering. Våra egenutvecklade produkter kan återvinna och omvandla material för ökade intäkter och ett större cirkulärt helhetstänk. I vårt sortiment hittar du exempelvis en virvelströmsmagnet, ett vattenbad samt en vindsikt.

Terex Washing Systems

Norditek har valt att samarbete med Terex Washing Systems för att kunna möta dina behov inom tvättning av schaktmassor eller sand och grus. Med Terex starka arv i branschen, genom nya innovationer och med hög effektivitet är Terex Washing Systems ett riktigt bra val för tvättutrustning. 

Binder+co

Norditek är återförsäljare för Binders världsledande system för återvinningsindustrin. Binders system klarar avancerad sortering av allt från glas till metaller, tegelsten och andra återvinningsmaterial. Tillsammans med Binders produkter skapar vi effektiva lösningar för återvinning av komplexa avfall.

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan maximera din återvinning.