Så jobbar vi

Från materialprov till modulsystem

Genom att analysera materialprover noggrant, innan vi föreslår lösningen, så säkerställer vi att det blir rätt från början. Det minimerar fel, ökar effektiviteten och sparar tid och resurser.

Baserat på analysresultaten designar och anpassar vi mobila återvinningsanläggningar där du får ut mer av materialen. Eftersom alla anläggningar är modulbaserade så är det enkelt att sätta ihop  krossar och sorteringsverk med mindre moduler som vindsiktar, virvelströmsmagneter och vattenbad. Det ger dig större flexibilitet  hantera mer material och få ut fler rena fraktioner.

VD har ordet

Varför jobba med Norditek?

Det unika med Norditek är att all lönsamhet vi skapar för dig som kund också blir en vinst för vårt samhälle. Med våra maskiner och all vår kunskap om återvinning kan du göra större miljö- och ekonomisk nytta.

Vi motiveras av att få vara med och bidra till något positivt för framtiden. Samtidigt är vårt främsta fokus att du som kund ska få ut mer av ditt material. Med vår kunskap och erfarenhet hjälper vi dig att se fler möjligheter, att helt enkelt kunna blicka längre fram än andra för att se lönsamhet i olika typer av projekt. Du kommer stå tryggt på våra axlar och vi kommer lyckas tillsammans.

 

Genom vårt företags 23-åriga historia har vi lyckats skapa en unik och framgångsrik försäljningsprocess. Idag kan du som kund hyra och testa en maskin eller flera, innan du fattar ett köpbeslut. Det ger oss chansen att bevisa vad vi går för. 

Är du redo att ge oss chansen? Ta kontakt med någon av våra säljare idag!

Daniel Carlberg, VD på Norditek

But why?

Varför jobba hos Norditek?

Vi på Norditek drivs av en stark vilja att hela tiden utvecklas. Som företag och framförallt som människor. Vi vill fortsätta vara med och skapa miljönytta för samhället och vi vet att det finns en enorm potential med all den kunskap  om materialseparation och återvinning som väntar på att bli verklighet där ute.

För att vi ska få det att hända behöver vi fortsätta utvecklas som företag och då  behöver vi som arbetar här fortsätta att utvecklas. Därför är det så viktigt för oss med en företagskultur som präglas av delaktighet, entreprenörsskap, en positiv anda och en gemensam vilja att ta sig an samhällets utmaningar med materialåtervinning. 

Norditek har funnits sedan 1998 men utvecklingen har aldrig gått snabbare än nu. Är du intresserad av att vara med? Skicka din spontanansökan till info@norditek.se


Visionsbild över Norditeks nya test- och kompetenscenter samt huvudkontor, strax söder om Kungsbacka. Anläggningen väntas stå klar 2025. Här kommer testlabb, utbildningscenter, demovisningar och inspirerande återvinningsprojekt att samsas.

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan maximera din återvinning.