Underbara framtid!

Underbara framtid! Det mesta är ännu ogjort. Som Kamprad sa. 1000 miljarder ska investeras i Norrland och inte bara Kamprad som sett de stora möjligheterna med Norrland. Vår Regionchef Andreas ser enorma möjligheter för återvinningen i den gröna omställningen där uppe. Problemet är bara att inte alla andra gör det.

– Fler företag behöver få upp ögonen för vad man kan göra med ny kunskap och teknik. Jag vet att det är möjligt att göra riktigt stora kostnadsbesparingar och minska både transporter och miljöpåverkan kring alla markarbeten och byggnationer som nu ska göras, säger Andreas.

När stora företag som Green steels, LKAB, Hybrit, Northvolt investerar är det inte bara deras anläggningar som arbetet handlar om utan även kringliggande serviceindustrier, infrastruktur, m.m.

– Det går att göra väldigt mycket med restmaterialen från allt arbete. Med våra mobila anläggningar kan vi till exempel omvandla stora delar av materialen direkt på plats för att skapa nya material till dränering, fyllnad och förstärkning. Och då pratar vi bara om materialen i marken, säger han.

När 1000 miljarder ska investeras i Norrland i den nära framtiden så är det bara fantasin som sätter gränsen för vad som går att göra.

– Man pratar om väldigt stora investeringar i grön teknik och det är fantastiskt men det finns också väldigt mycket att tänka på för att själva genomförandet blir så grönt som möjligt. Med våra flexibla problemlösare har vi tillgång till teknik som kan lösa många kundbehov och omvandla material direkt på plats. Det kan spara otroligt mycket för både kassan och för miljön när man gör det på rätt sätt. Så nu gäller det bara för oss att finnas där till hands där uppe och informera om alla möjligheter. Därför etablerar vi oss nu också i Norrbotten med utgång från Boden för att kunna visa upp våra mobila återvinningsanläggningar.

Torsdag till lördag 25-27 augusti är Andreas även på plats i Norditeks monter under Load Up North i Boden.

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan maximera din återvinning.