Avfallskompaktorer lanseras i tyngre modeller för tuffare jobb

Nu lanseras TANAs avfallskompaktorer i H-serien med tyngre modeller för tuffare jobb. Serien innehållet modeller mellan 38-52 ton. Alla modeller finns i eco-version.

TANAs unika avfallskompaktorer med trummor i full bredd, styv ram och stora krosständer säkerställer optimala komprimeringsresultat. Den nya H-seriens modeller hanterar avfall kostnadseffektivt och erbjuder maximal packning och avfallshanteringskapacitet med låga driftskostnader.

Den nya H-serien inkluderar modeller i intervallet 38-52 ton: H380 och H380eco, H450 och H450eco samt H520 och H520eco. H-seriens modeller har flera nya och förbättrade funktioner som gör dem ännu mer effektiva och pålitliga; till exempel har deras hastighet ökat till 10 km/h (6,2 mph). 

Vi har lyssnat på TANA-användare och fokuserat särskilt på förarkomfort. H-seriens kompaktorer har en rymlig hytt med utmärkt sikt i alla riktningar, inklusive backkameror. En bekväm förarstol och ergonomiska reglage säkerställer utmärkt arbetskomfort. TANA Control System (TCS) har ett nytt användargränssnitt som ytterligare förbättrar körbarheten och maskindriften. Menyn är tydlig och lätt att använda, och den visar snabbt rattar för hastighet, varvtal och motorbelastning. Användargränssnittet har en grafisk pekskärm och erbjuder föraren omfattande justerings- och diagnosalternativ.

Alla TANA deponikomprimatorer är utrustade med TANA ProTrack®. Ett informationshanteringssystem som ansluter maskinen till ett datanätverk. Detta lättanvända verktyg underlättar underhåll och ger realtidsinformation om maskinens prestanda och status. TANA ProTrack® informationshanteringssystem kan användas på en surfplatta, smartphone eller dator.

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan maximera din återvinning.