Nu söker vi en Affärsområdeschef till Eftermarknad

Var med och driv utvecklingen i återvinningsbranschen (och samhället) mot en ökad cirkulär materialhantering. Sök vår nya spännande tjänst inom Eftermarknad!

Vår ökade satsning på Eftermarknad ser vi som en helt avgörande del i utvecklingen mot ett starkare helhetskoncept för våra kunder. Därför söker vi nu dig som är driven och affärsinriktad till tjänsten som Affärsområdeschef Eftermarknad.

Som Affärsområdeschef Eftermarknad får du en viktig roll i att vidareutveckla Eftermarknads produktutbud, ett affärsområde med stor potential. 

Du kommer att ansvara för att utveckla produktutbudet med produkter som optimerar och förbättrar kundernas maskinpark. Utbudet består av slit- och reservdelar och du ansvarar för att vi har rätt produkter i lager till rätt inköpspris och till rätt kundpris.

Du leder och driver affärsområdet tillsammans med ditt team på fyra personer, genom våra servicepartners runt om i landet samt, i nära samarbete med kunder och leverantörer. Tillsammans ansvarar ni för att utveckla vår eftermarknad till den bästa i branschen. För att lyckas krävs ett proaktivt arbete med att leverera de helhetslösningar kunderna efterfrågar.

Rollen är ny på Norditek och du kommer själv få vara med att utforma den.

Läs mer om tjänster och ansök här

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan maximera din återvinning.