Nu söker vi teknisk innesäljare till Göteborg

Som teknisk innesäljare på Norditek får du en viktig roll i säljteamet som i dagsläget består av 3 personer. Kunderna finns runt omkring i hela landet. Och världen ligger för våra fötter.

Ditt främsta uppdrag är att vara ett stöd i försäljningsprocessen genom ett nära samarbete med säljare, kunder och leverantörer med målet att minimera ledtider och skapa effektivare projekt och ännu nöjdare kunder. Från första kundkontakt fram till ett ordererkännande. Varje projekt vi gör handlar i förlängningen om att göra nytta för miljön.

Rollen är ny och vi söker dig som vill vara med och utforma den genom att sätta upp struktur och rutiner i nära samarbete med dina kollegor, främst på sälj och eftermarknad. Det vi vet redan idag är att vara service minded, i kombination med driv och struktur, kommer vara nyckeln till framgång.

Vill du komma in på ett företag som gör något viktigt, som har roligt på jobbet och som brinner för att ständigt utveckla nya tekniska lösningar för en ökad materialåtervinning. Ja, då är du varmt välkommen!

Ansök här

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan maximera din återvinning.