Sorteringsverk

Finlay 6-serie sorteringsverk för små fraktioner

Finlays 6-serie är branschens ledande mobila sorteringsverk. Alla band är hydrauliskt utfällbara vilket medför snabba uppställningstider. Det är enkelt att ändra siktvinkeln hydrauliskt mellan 18-30 grader.

Siktlådan kan utrustas med bolldäck, pianotråd, dimant-tråd m.m för svåra applikationer såsom hög fukthalt eller stor andel finfraktion. Det finns även möjlighet att beställa maskiner med en extra lång returtransportör för översten, på så sätt kan det skapas en sluten krets tillsammans med en konkross.

Norditek har sålt fler än 50 st av 6 serien. Tveka inte att höra av er om ni vill se en maskin i drift eller testa ett sorteringsverk på ert material.

Överbandsmagneter med automatisk självrengöring är lämpliga för både återvinning av järn och för borttagning/eliminering av föroreningar (järnföroreningar).

Dessa magneter är huvudsakligen lämpliga för grövre fraktioner med delar som är större än 10 mm. Tack vare den robusta och pålitliga tekniken kan dessa magneter användas i många branscher. För att sätta en permanent överbandsmagnet i drift krävs inget annat än fyra upphängningspunkter, tillräckligt med utrymme samt strömkälla för att driva transportbandet.

Produktblad

Välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra produkter och tjänster.

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan maximera din återvinning.