Norditek vinner pris för högsta kvalitet

Affärsvärldens granskning av 143 företag. "För oss ger den här kvalitetsstämpeln råg i ryggen i arbetet med att leverera högsta kvalitet till våra kunder” säger Daniel Carlberg, VD för Norditek Group.

Under måndagskvällen fick Norditek ta emot priset för högsta kvalitet i klassen småbolag efter Affärsvärldens granskning av 143 företag. “För oss ger den här kvalitetsstämpeln råg i ryggen i arbetet med att leverera högsta kvalitet till våra kunder” säger Daniel Carlberg, VD för Norditek Group.

Juryns motivering till utmärkelsen vid Affärsvärldens event Årets IPO var att Norditek klarade sig helt utan flaggor vid granskningen inför fjolårets IPO, vilket jämte utvecklingen i företaget efter noteringen gav bästa resultat i kategorin.

”Utmärkelsen är en kvalitetsstämpel över tid då samhället mår bättre när bra företag ges resurser att skapa välstånd och dåliga företag och företeelser exponeras.” enligt Affärsvärlden.

”Vi tackar Affärsvärlden för utmärkelsen och för arbetet med att synliggöra viktiga kvalitetsfaktorer för att företag ska kunna utvecklas framgångsrikt på lång sikt. För oss ger den här kvalitetsstämpeln råg i ryggen i arbetet med att leverera högsta kvalitet till våra kunder, så att de kan driva på ännu snabbare i omställningen mot ökad återvinning och en cirkulär framtid” säger Daniel Carlberg, VD för Norditek Group.

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan maximera din återvinning.