Norditek ställer ut på världens största miljöteknikmässa IFAT

Den 13-17 maj kommer Norditek att delta vid världens största miljöteknikmässa, IFAT, som äger rum i München, Tyskland. Mässan samlar ledande företag och organisationer från hela världen inom området miljöteknik, återvinning och hållbara lösningar.

Varför IFAT?

IFAT är ett nav för innovation och hållbarhet. Här möts industriledare, beslutsfattare, och experter för att presentera de senaste teknikerna och produkterna inom miljöteknik. Norditek är stolta över att vara en del av detta sammanhang, där vi får möjlighet att visa upp våra senaste framsteg och initiativ inom återvinning och hållbar teknik för en större publik.

De senaste åren har vi arbetar målmedvetet mot att kunna erbjuda en vidare geografisk marknad våra unika produkter. Vi vet att det finns en större marknad än Sverige där behovet både finns och dessutom ökar inom återvinning av mer komplexa materialflöden.

Vad kan ni förvänta er från Norditek?

  1. Nya produkter och lösningar: Vi kommer att presentera våra senaste produkter inom återvinningsmaskiner och själva processen för att lyckas. Besökare får chansen att se våra modulära system och lära sig om hur de kan integreras i deras befintliga anläggningar.
  2. Kunskap och utbildning: Våra experter kommer att vara på plats för att dela med sig av sina insikter och erfarenheter. Vi visar hur man går från materialprov till testresultat, lösningsförslag och fullskalig testkörning.
  3. Nätverksmöjligheter: IFAT är inte bara en möjlighet att visa upp våra produkter, utan också att skapa kontakter med andra aktörer i branschen. Vi ser fram emot att träffa kunder, leverantörer, och partners, samt att utforska nya samarbeten som kan främja återvinning och miljömedvetenhet.

Vår vision framåt

Norditek har en stark passion för innovation och hållbarhet. Vår närvaro på IFAT är ett steg framåt i vår resa att mot att utveckla återvinningens teknik och metoder för att göra hållbara lösningar mer tillgängliga. Genom att skapa och sprida effektiva tekniker strävar vi efter ett mer hållbart resursutnyttjande.

Avslutningsvis

Vi ser fram emot att träffa er på IFAT och dela med oss av våra framsteg och framtidsplaner. Tillsammans kan vi arbeta mot en mer hållbar framtid, där teknik och innovation spelar en nyckelroll i att ta tillvara på vår planet. Välkomna till monter 810/23 i Hall FM!

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan maximera din återvinning.